Aloe Ever-Shield®

Aloe Ever-Shield, Dezodorans u obliku stika.

SASTAV: Propilen glikol, prečišćena voda, natrijum stearat, stabilizovani gel Aloe vere, miris, triklosan.


*Kako biste izvršili kupovinu sa 5% popusta, neophodno je da se učlanite i poručite proizvode u minimalnom iznosu od 66eur!

Šifra proizvoda: 067 Kategorije: ,
Opis

Opis

Aloe Ever-Shield

Dezodorans u obliku stika.

Povećanjem temperature vazduha i izloženošću stresu, očuvanje osećaja svežine od samog početka dana pozitivno će uticati na vaše samopouzdanje. Aloe Ever-Shield Deodorant Stick pruža vam delotvornu i celodnevnu zaštitu protiv neprijatnih mirisa ispod pazuha i može se naneti odmah nakon tuširanja ili depilacije voskom bez osećaja peckanja. Forever Living Products formulisao je proizvod koji se lako nanosi, ne ostavlja tragove na odeći i povećava osvežavajući učinak Aloe vere, eliminišući sastojke koji bi mogli da ugroze vaše zdravlje. S dodatkom stabilizovanog gela Aloe vere, ova lagana mešavina sastojaka ne sadrži štetne aluminijumske soli koje sprečavaju znojenje kao neki drugi dezodoransi na tržištu.

SASTAV Propilen glikol, prečišćena voda, natrijum stearat, stabilizovani gel Aloe vere, miris, triklosan. NAČIN UPOTREBE Svakodnevno nanesite Aloe Ever-Shield ispod pazuha, za osećaj čistoće i svežine tokom celoga dana.

Bodovna vrednost: 0.033

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Aloe Ever-Shield®“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *