Nega kože

Nega kože sa tri prestižna aloe vera kompleta

Svaka osoba na ovom svetu je jedinstvena te među mnogim divnim razlikama koje čine da ste vi baš VI, tip kože je još jedan faktor koji je deo vašeg ličnog šminkanja. Kao što je inače slučaj, važno je da razumete svoje telo tako da mu možete pružiti negu koju zahteva da bi ono bilo srećno, zdravo i da biste nastavili da izgledate najbolje moguće.

Postoje četiri osnovna tipa kože – normalni, suvi, masni i kombinovani. Najefikasniji način za utvrđivanje vašeg tipa je da proučite izgled kože na vašem licu par sati nakon što ga operete. Obratite pažnju na to da vam na koži ne bude nikakvih proizvoda, ukoliko želite da ovo ispadne kako treba. Ukoliko imate suvu kožu, primetićete grube ili paperjaste tačke. Ukoliko imate masnu kožu, primetićete svetlucave tačke na vašem čelu, nosu i bradi. Ukoliko imate kombinovan tip, primetićete karakteristike i suve i masne kože. Ukoliko imate sreće, pa imate normalnu kožu, ona će biti ujednačena i na njoj neće biti ni suvih tačaka, niti preteranog sjaja!

Dobre vesti su te da, kakav god tip kože imate, Forever ima proizvode za negu koji su osmišljeni da vam daju kožu sjajnog izgleda. Čitajte dalje da biste saznali više o proizvodima za negu kože koji će vašoj koži pružiti pažnju koju ona zaslužuje.

INFINITE BY FOREVER™

kolekcija napredne nege kože

Infinite by Forever™, kolekcija napredne nege kože, je pogodna za sve tipove kože, ali posebno za suvu kožu. Ukoliko imate više od 25 godina, vreme je da počnete da razmišljate o proizvodima koji su osmišljeni da uspore ili umanje vidljivost starenja. Ako ne razmišljate još o starenju kože, ali smatrate da je ona suva, ipak vam preporučujemo da uzmete u obzir bogata svojstva vlažnosti koju pruža Infinite by Forever™.

Ova revolucionarna paleta za negu kože predstavlja izvanredne formule i prirodne sastojke koji zajednički obnavljaju normalnu vlažnost, podstiču zdrave nivoe kolagena i smanjuju vidljivost finih linija i bora. Svi znamo da je aloja izvrsna za kožu, ali Infinite by Forever™ ide korak dalje i uparuje aloju sa biljem i poslednjim dostugnućima nauke da bi efekat bio još bolji. Koristeći sastojke za obnovu kože za borbu protiv pojave prevremenih znakova starenja, kako iznutra, tako i spolja, Infinite by Forever™je idealan za sve koji žele da dodaju blistavost svojoj koži.

Hydrating cleanser: Ovo blago, mlečno sredstvo za čišćenje je puno snažnih, prirodnih sastojaka poput ekstrakta jabuke, jabučnih aminokiselina i masnih kiselina iz kakaovca koji pojačavaju vlažnost kože i blago uklanjaju prljavštine i masnoću bez isušivanja. Ovi sastojci su hipoalergenski i formula ne sadrži veštačke mirise što znači da je pogodna i za osetljivu kožu. Recept koji minimizira starenje takođe pomaže odbrambenoj funkciji kože u borbi protiv tvrdoće i suvoće i zahvaljujući obilnim količinama linolenske kiseline i vitamina E, ovo sredstvo podstiče lipide u koži i pomaže da se razlože nečistoće i ostaci, te otavlja kožu hidriranom, mekom i čistom. Hidrantno sredstvo je definitvno odličan izbor kada pričamo o postavljanju temelja za ostatak vašeg programa.

Firming complex: Fokusirajte se na negu kože bogatu prihranjujućim sastojcima uz firming complex, prvi Foreverov ekskluzivni dodatak ishrani za lepotu. Ovaj dodatak ishrani je kompleks za unutrašnju obnovu koji pomaže borbu protiv pojave prevremenog starenja i posebno je formulisan kao pomoć lepoti iznutra. Kombinovali smo vitamin C da pomogne formiranje zdravog kolagena u koži, biotin za zdrave dlake i kožu, i čak smo dodali morski kolagen. Kolagen je protein pun aminokiselina koji se prirodno stvara u telu i daje strukturu i tonus vezivnim tkivima. Pokazalo se da uzimanje kolagena oralno smanjuje pojavu dubinskih bora i pojačava elastičnost, fleksibilnost i hidriranost kože. Na osnovu rezultata dva klinička istraživanja, dodatak francuske dinje obezbeđuje superoksidnu dizmutazu, antioksidant koji pomaže u borbi protiv slobodnih radikala, patentirani fitoceramidi obnavljaju kožu tako da poboljšavaju njenu funkciju zadržavanja vlažnosti. Firming complex sarađuje sa firming serumom i drugim proizvodima za spoljnu upotrebu iz kolekcije infinite by Forever™ i zajedno čine ultimativno sredstvo protiv kože koja deluje beživotno, opušteno i umorno. Uzimajte dve tablete svakog jutra za najbolje rezultate.

Firming serum: Borite se protiv znakova starenja uz pomoć naprednog seruma koji se nadopunjuje sa prirodnim procesima kože da biste pojačali čvrstinu i umanjili pojavu finih linija i bora. Ova naučno dokazana formula unapređuje moć aloje uz pomoć klinički dokazanog sastojka, trifluoracetil tripeptid-2. U kliničkim ispitivanjima ovaj pojedinačni sastojak je osetno poboljšao elastičnost kože i pokazalo se da se bori protiv progerina, štetnog proteina koji se povećava s godinama i pravi štetu vašoj koži. Ovaj tri-amino kiselinski peptid je uparen sa hidroliziranim natrijum hijaluronatom, prirodnimsredstvom za održavanje vlažnosti koje poboljšava vlažnost i obnovu kože. Ekstrakt kvasa pomaže sintezu kolagena i prirodnu odbranu kože da bi se smanjila vidljivost nejednakih nijasni kože, dok proteini iz surutke obnavljaju kožu poboljšavajući joj glatkoću, čvrstinu i debljinu. Ova bogata formula je san svih naučnika pojačana snagom prirode i najnovijim dostignućima iz laboratorija i pomaže vam da se osećate i izgledate najbolje. Uz moće prirodne  sastojke i našu patentiranu aloju, ovaj vrhunski serum radi kao bogati ovlaživač koji čini kožu glatkom i čvrstom, a vaš izgled deluje vidljivo mlađe.

Restoring crème: Uz preko 15 sastojaka za obnovu kože, restoring crème se upija brzo i ostavlja kožu s osećajem vlažnosti i glatkoće. Ova impresivna krema kombinuje nauku o koži i aloju sa moćnim biljkama antioksidantima uključujući asai i nar, uz vitamin B3 koji pomažu da se ujednače nijansa i tekstura kože. Sastojci poput skvalana, estera jojobe, glikolipida i voska pomažu ovlažujućim svojstvima i pomažu da se ova krema lako raširi po celoj vašoj koži. Mešavina eteričnih ulja sa dejstvom protiv starenja uključuje lavandu, petitgrain, bosiljak, eukaliptus, limetu i koru narandže i pomažu aloji da obnovi i osveži oštećenu kožu. Kao šlag na torti ovom moćnom ovlaživaču, dodali smo poslednje napretke u hemiji u vidu nove strukture šećera koja pomaže čuvanju i zadržavanju vode u koži. A na kraju, kao veoma važan korak u infinite by Forever programu, restoring crème daje završni pečat svim moćnim blagodetima koje je vaša koža upravo dobila tako da možete da usporite protok vremena. Koristite svakodnevno da ojačate prirodnu barijeru vaše kože, obnovite oštećenu kožu i dodatno umanjite pojavu simptoma starenja.

SONYA®

dnevna nega kože

Ukoliko imate kombinovani, masni ili normalni tip kože, ne tražite dalje od Sonya® dnevnog sistema nege kože. Ova napredna naučno potvrđena sinergijska linija za negu kože koristi gel sistem za prenos koji nosi aloju, vlagu i biljne ekstrakte direktno u vašu kožu. Ovaј аsortiman podrazumeva visoku koncentraciju aloje i hidra-infuzni sistem koji nežno deluje na kožu i popravlja joj ukupan izgled i osećaj.

Sonya® dnevni sistem nege kožeosmišljen je posebno za kombinovanu kožu, koja je sklona variranju između masne i suve. Formule na bazi gela su napravljene da kontrolišu sjaj dok isporučuju vlagu tamo gde je napotrebnija.

Refreshing gel cleanser: Odbacite klasična sredstva za čišćenje na bazi sapuna i pređite na impresivno čišćenje lica koje ne guli kožu. Refreshing gel cleanser koristi nosač na bazi gela u koji je dodata aloja i moćno bilje da nežno očisti i obnovi lice dok uklanja prljavštinu i ostatke kože.


Primetićete od momenta kada vam osvežavajući gel dodirne kožu da ovo nije klasično sredstvo koje stvara puno mehurića i ostavlja važu kožu prezategnutom. Umesto toga, imaćete nežno i umirujuće iskustvo kombinacije sredstva za čišćenje i sredstva za vlaženje poput hladno ceđenog ulja baobaba – čuvenog po svojim nezasićenim masnim kiselinama. Ulje baobaba dolazi iz drveća iz Senegala koje je među lokalnim žiteljima poznato kao “drvo života” i koje ima životni vek od preko 500 godina. Snaga i dugovečnost ovog drveta čine njegove ekstrakte sjajnim sastojkom izuzetne formule ovog sredstva za čišćenje. Ekstrakt ploda biljke šikakai koji potiče iz tropskih džungli azije i njegovo prirodno sredstvo za čišćenje pomaže da se onemogući nakupljanje mrtvih ćelija, prljavštine i šminke te pruža temeljno, ali meko čišćenje. Refreshing gel cleanser takođe sadrži bogate antioksidanse poput jabučnih aminokiselina i hidroacetofenona koji pomažu mešovitoj koži.

Refining gel mask: Svi smo čuli frazu “potreban mi je san za lep izgled”, ali znate li da ovaj sveži izgled možete postići koristeći našu masku za lice?

Ovaj potpuno novi proizvod pomaže zdravom tonusu kože tako što je hrani dok vi spavate. Prosto nanesite izdašnu količinu preko celog lica pre spavanja i ostavite preko noći. Refining gel mask je naučno dokazana formula koja obezbeđuje da koža tokom noći funkcioniše na optimalan način. Maksimalno iskorišćavajući prirodne funkcije tela dok vi spavate, ova maska pomaže tako što balansira nivo masnoće i osvežava izgled kože. Da bi se maksimalno iskoristio period dok su vam oči sklopljene, u ovaj gel smo dodali mnoštvo biljnih ekstrakata, uključujući ulje semena šargarepe, ulje bosiljka, ulje cveta davane i ulje soje. Hladni gel iz ove maske će se brzo apsorbovati u vašu kožu tako da ćete osetiti blagodeti iz vlažnih sastojaka našeg bogatog, stabiliziranog gela aloje kao i ovlaživača poput ekstrakta jabuke, cveta deteline, ekstrakta korejskog bambusa, korena sladića, biljke koja pruža antioksidirajuća svojstva. Ova visokokvalitetna mešavina vlaži kožu dok vi spavate, a da pritom ne ostavlja kožu masnom. Detaljno isperite ujutro da do izražaja dođe izbalansirana spoljašnjost.

Illuminating gel: Da biste imali sjajan izgled na kom će vam zavideti mnogi, treba da koristite ovaj magični proizvod.

Mlada koža prirodno zrači i svetli, a to sa godinama slabi, ali illuminating gel pomaže da vratite taj prirodni sjaj. Zahvaljujući peptidima sa ovojnicom u brzoupijajućem gelu, formula ovog proizvoda pomaže da do vaše kože stigne najnovija tehnologija. Jedinstvena mešavina zelenih i smeđih algi koje su poznate da pomažu da se izjednače nijanse kože i ublaže tačke izazvane starenjem, sada je uparena sa lipozomima i ekstraktom crvene deteline koji pomažu da se ublaži vidljivost velikih pora. Illuminating gel nije nalik ničemu dostupnom na tržištu jer sadrži jedinstvenu kolekciju pet azijskih biljaka: korena bajkalske kapice, korena sladića, korena belog duda, cveta komunike i ploda jujube. Ove orijentalne biljke su poznate po svojim svojstvima da izjednače i čak posvetle ton kože i da učine kožu mekom, glatkom i svetlom.

Soothing gel moisturizer:Izgleda kao losion, ali ova formula na bazi gela se utapa u vašu kožu. Prepun bilja i bogatih aktivnih supstanci, ovaj gel-losion se raspada na osnovne činioce sve dok ga koža potpuno ne upije, a iza sebe ostavlja vlažnu spoljašnjost.

Ovaj jedinstveni ovlaživač se rasipa u hidra-infuzirani nosač koji ne ostavlja tragove ili teksturu da bi vaša koža izgledala i osećala se jedrije zbog bogatstva prirodnih materijala. Biljni ekstrakti i ulja uključuju ekstrakt jabuke, ektrakt nara, ekstrakt smokve, estri jojobe i maslinovo ulje da bi se koža osećala hidrirano i bogato. Beta glukan iz pečuraka je dodat da bi umirio i izjednačio nijansu kože. Dodali smo linolensku kiselinu  i hidrolizovani kolagen koji završava u koži tamo gde je to najpotrebnije. Na kraju ubacili smo ulje iz kore mandarine i pomorandže, ulje rimske kamilice i zdravca i ulje ploda bergamota da bi se koža osećala osveženo.

TARGETED SKINCARE

ciljna nega kože

Sada kad smo utvrdili vaš tip kože i koja je nega adekvatna za vas, možda ste primetili da vaša koža ipak treba dodatnu pomoć. Ukoliko imate problem koji se iznova pojavljuje i vi želite da se izborite sa njim, rešenje je da obogatite vaš program jednim od sledećih proizvoda. Svaki od ovih proizvoda sadrži jedinstvenu formulu osmišljenu da se izbore sa uobičajenim problemima, ali i koji se savršeno nadopunjuju sa sastojcima koji se nalaze u Infinite by Forever™ naprednoj nezi kože i Sonya® dnevnom sistemu za negu kože.

Piling koji zaglađuje

Zaštitni dnevni losion

Hidratacija kože

Ukoliko je ono što odaje vaše godine pojava oteklih očiju, crni kolutovi ili linije oko očiju, defitivno treba da posegnete za awakening eye creamAwakening eye cream kombinuje patentirane sastojke sa peptidnom tehnologijom da bi unapredio i ublažio predeo oko očiju, vidljivo umanjujući pojavu linija, bora i tamnih krugova. Koristeći jedinstveni kolagen male molekularne težine za koji je dokazano da pomaže formiranju normalnog kolagena, ova nežna krema može da pomogne da se postigne optimalna hidratacija i čvrstina kože.  Zdravi kolagen takođe može da unapredi glatkoću što rezultuje u jedrijoj, čvršćoj koži u predelu oko očiju.

Awakening eye cream se sastoji od mnogih jedinstvenih sastojaka, uključujući butilen glikol za koji se pokazalo da umanjuje pojavu nadutih očiju i tamnih krugova već za 15 dana. Još jedan vrhunski sastojak, ekstrakt kore svilaste albicije uz Darutoside koji je pokazao neverovatan efekat na kožu kapka i prostora neposredno iznad trepavica. Pomoću ovoga, možemo da poradimo i na gornjem kapku i na koži oko očiju, čineći da celo oko sija. Kombinacija biljaka, kolagena i aloje obezbeđuje snažnu podršku mikrokapilarima u koži oko očiju. Ova napredna krema takođe ujedinjuje mrežu kapilara, sa tim čini svetlijim crne podočnjake oko očiju. Umesto da je koža oko očiju suva, naduvana, oči izgledaju puno odmornije, budno i podmlađeno, pošto se koža ojača i smanji se nedostatak tečnosti.

Ukoliko vas muči neujednačen ten i velike pore, balancing toner je verovatno deo nege kože za kojim ste tragali. Ne samo da će ovaj toner da istakne razliku u osećaju vaše kože, nego će i izgled biti poboljšan zahvaljujući pomoći apsorpciji hranljivih materija.

Nekada sredstvo za čišćenje nije dovoljno da bi se uklonile nečistoće i ostaci, pogotovo ukoliko nosite vodootpornu ili kvalitetnu šminku, tako da je dodatak tonera vašem programu nege kože sjajan način da budete sigurni da su sve nečistoće uklonjene. Forever balancing toner ide korak dalje tako što minimizira pojavu pora i pruža ekstra hidrataciju između čišćenja i hidriranja. Jedinstvena mešavina ekstrakta morske trave i natrijum hijaluronata vlaži i omekšava kožu te joj pruža mlađi izgled, dok ekstrakt krastavca umiruje i pruža dodatnu mekoću. Krastavac takođe pomaže poboljšanje tena zahvaljujući svojim ligninima, koji podstiču teksturu i mekoću. Dodat je i ekstrakt belog čaja koji je moćan antioksidans koji u saradnji sa visokom koncentracijom aloje balansira variranje kože i pomaže borbi protiv slobodnih radikala.

Ukoliko ste imali sreće i imate normalan ten, ako samo želite da uživate napolju i želite da zaštitite lice od štetnog UV zračenja, volećete Forever protecting day lotion.Ovaj losion za svaki dan sa širokim spektrom mineralne zaštite je savršen za odbranu kože od tamnih mrlja koje dolaze sa starenjem koje izaziva sunce.

Započnite dan kako treba naoružavajući vaše lice za borbu protiv napadača iz okoline. Zahvaljujući dodatom faktoru 20, ovaj losion prihranjuje kožu oblažući je velom vlage, plus aloja, ekstrakt pečurke i dodaci za obnovu kože pruža joj neverovatnu moć ovlaživanja. Ovaj losion je takođe napunjen moćnim voćnim i biljnim ekstraktima. Šulac, biljka koja se sreće u mediteranskom regionu, u svom ulju poseduje visoku koncentraciju masnih kiselina za koju se veruje da poboljšava ten i teksturu kože, dok antioksidantna svojstva ekstrakta lubenice pomažu protiv oksidativnih procesa. Na kraju, jerihonska ruža, ili jerusalimska uskršnja biljka, ima zapanjujuću mogućnost preživljavanja dugih sušnih perioda u oštrim uslovima pre nego što vaskrsne sopstvenom vlagom, kvalitet koji smo uspeli da izdvojimo u retkoj formuli ove dnevne kreme.

Protecting day lotion je takođe savršena za one sa nežnom ili osetljivom kožom. Zahvaljujući prirodnoj mineralnoj zaštiti od sunca, titanijum dioksidu, cink oksidu i jedinstvenom sistemu disperzije, ova krema za lice se nežno upija da bi opustila i zaštitila kožu.

Kontrolišite ten pomoću smoothing exfoliatorjedinstveno sredstvo za čišćenje lica koje nežno uklanja slojeve da bi otkrilo svilenkastu, meku, svežu i navlaženu kožu.

Da li ste znali da se vaše telo oslobodi od 30 do 40 hiljada starih ćelija kože svakog dana? Čak i uz redovnu rutinu čišćenja, vaša koža izgleda kao da joj treba pomoć u uklanjanju ovih mrtvih ćelija, jer će inače vaša koža izgledati ispucalo, beživotno i umorno. Koža sa koje su uklonjeni ovi slojevi će bolje upijati sve što na nju nakon toga nanesete, te je stoga važno uklanjati mrtve ćelije 2-3 puta nedeljno. Sada, zahvaljujući Foreverovom smoothing exfoliator, možete poboljšati izgled svoje kože tako što ćete ukloniti ove stare ćelije bez napada na meke, nove ćelije ispod. Umesto da koristite napadne hemikalije, štetne plastične mikro kuglice ili oštre fragmente, ovo nežno sredstvo koristi prirodne sastojke jedinstvenih mogućnosti da bi vam pružilo kompletan ugođaj čišćenja.

Kuglice jojobe se nežno kotrljaju preko kože da bi uklonile ostatke; prah bambusa čisti kožu da ukloni mrtve ćelije bez grebanja površine kože; ekstrakti bromelaina, dobijenog iz ananasa pomažu tako što napadaju keratin iz mrtvih ćelija tako da se one lakše uklanjaju; papain, iz papaje pomaže osvežavanju kože i bogat je vitaminima C, A, E i pantotenskom kiselinom; eterično ulje limuna je bogati ovlaživač koji instantno hidrira mladu kožu ispod. Ovi sastojci su upareni sa antioksidansima poput ekstrakta soka grožđa da bi vam pružili ugođaj najefikasnijeg uklanjanja ikada.

Održavanje kože zdravom nikada nije bilo lakše zahvaljujući Foreverovoj naprednoj nezi kože na bazi aloje, uz paletu koja može biti prilagođena vašem tenu. Napravite personalizovani program koji vam odgovara i voli kožu u kojoj ste vi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *